Thursday, 18 July 2013

2014- TERKINI...SENARAI HARGA KURMA & BUAH-BUAHAN KERING

SENARAI HARGA KURMA & BUAH-BUAHAN KERING

Kurma Ajwa / Kurma Nabi (Madinah)
1kg       RM100

Kurma Mabrum (Madinah)
1kg       RM45

Kurma Safawi (Madinah)
1kg       RM35

Kurma Kudri (Madinah)~OUT OF STOCKS
1kg       RM25

Kurma Mariami AA
1kg       RM35

Kurma Mariami A~OUT OF STOCKS
1kg       RM30

Kurma Madu (Assorted)
sekotak (500-+gm)  RM8-RM12

Kurma Tangkai (Turnisia)
1kg       RM25

Kurma Mesir (Mesir)
1kg       RM17

Kurma Cina / Kurma Merah (China)
1kg       RM17

Kurma Medjool (U.S.A)~OUT OF STOCKS
1kg       RM45-RM70

Buah Tin Kecil ~OUT OF STOCKS~
1kg       RM30


Buah Tin
1kg       RM35

Buah Tin Organik ~OUT OF STOCKS
1kg       RM45

Kismis Sultana / Kismis Minda
1kg       RM17

Kismis Hitam
1kg       RM25

Kismis Kuning
1kg       RM25
Kismis Jumbo / Besar
1kg       RM30
Kiwi Kering
1kg       RM25
Buah Aprikot Kering
1kg       RM30

Kacang Pistachio (USA)~OUT OF STOCKS
1kg       RM60

Kacang Badam
1kg       RM55


Biji Aprikot B17
1kg       RM55



Buah Zuriat
1set RM10 (2biji)

Untuk belian online sila lawati laman web kami yang sudah pon beroperasi
KLIK --» Bazar Tamar Al-Arif ONLINE

41 comments:

  1. Salam..jika mahu beli 10kg buah tin..harga masih sama ke. Sila email ke tbesb@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. salam boleh email list semua barang dan harga ke syamperfumeoil@gmail.com
    area mana saudara beroperasi ye

    ReplyDelete
  3. kalu nk beli skit2 xbole ke?ni utk wholesale jer ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. BOLEH... SIKIT TU, NAK SIKIT MANA? MUNIRA BLH DIRECT CONTACT SY D 0133978857

      Delete
  4. Replies
    1. KEDAI D Bentong, pahang...

      yang bergerak di kl, di medan selera tanglin, blkg masjid negara...setiap rabu, sabtu & ahad dari jam 7pg - 12tghari...terima kasih...

      Delete
  5. Salam , nak tanya. Semua harga ni ada changes tak sekarang ? Ke sama je ? And korang still ada tak dekat Medan Selera Tanglin tu sekarang ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, masih di medan selera tanglin

      Utk belian online blh ke www.alarif.com.my

      Delete
  6. Replies
    1. Salam puan
      Boleh

      Sila lawati laman web kami di www.alarif.com.my
      Sms@whatsapp 0133978857
      Terima kasih

      Delete
  7. Boleh dapat harga terbaru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, tuan boleh ke www.alarif.com.my
      Sms@whatsapp 0133978857
      Terima kasih

      Delete
  8. nak tanye kurma ape paling best kalau nak buat jus kurma + madu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurma madu sbb kurma nie lembut...masak buat cekodok pon sodap!!!

      Delete
  9. Replies
    1. Kur a Ajwa RM100/kg... postage tmbg lg rm9 utk S.M

      Delete
  10. Kurma ajwa ada stock g x. Klau sy nk beli dlm 100 biji berapa gram & berapa ringgit ya.

    ReplyDelete
  11. Kedai kurma di Bentong di area mana ya? Senang nak pick up nak ambil.. sebab teringin nak makan kurma ajwa lagi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam tuan
      Lokasi kami di p37, halan prima 2, taman bentong prima, 28700 bentong
      -Belakang #Marrybrownbentong

      Delete
  12. Assalam... kl saya nak beli..order kat sini ker..? nisa..0136246323. tq

    ReplyDelete
  13. Kurma Mariami AA
    1kg RM35

    Kurma Mariami A
    1kg RM30

    adakah beza saiz kurma ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buah berbeza dr segi gred, yg AA besar sedikit dr A, & buah warna AA lebih gelap dr A

      Delete
  14. assalamualaikum..

    saya nak dapatkan harga bagi 10kg kurma safawi dan 10kg kismis minda termasuk kos penghantaran. boleh emel ke fara_1003@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh reply d sms, kan? Org yg sama kan?

      Delete
  15. Assalamualaikum,
    Boleh sy tau 1kg kurma ajwa anggaran brapa biji ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam,

      Kurma ajwa sekiloade lbh kurang 140 biji ke 150 biji,
      Tq...
      Blh call terus, sms atau whatsApp 0133978857, tq

      Delete
  16. Assalamualaikum,

    nak tanya kalo kurma mariami gred A 1kg pulak biasa bole dpt dlm brapa biji ya

    tq

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum..kurma tangkai ada lg ke?
    Tq

    ReplyDelete
  18. jika ada stock buah tin, PM saya adbas06@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Bole order lg x? nak:
    1) Kurma Safawi 1kg
    2) kismis minda 1kg

    pls reply at redzyuyu1811@gmail.com TQ!

    ReplyDelete
  20. Bole order lg x? nak:
    1) Kurma Safawi 1kg
    2) kismis minda 1kg

    pls reply at redzyuyu1811@gmail.com TQ!

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. salam..
    boleh berikan latest price untuk
    kiwi, apricot, buah tin & kurma cina
    nak 5kg setiap jenis.

    ReplyDelete
  23. Salam... Kurma ajwa ade lg x? Price?
    Reply at abi860303@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  24. Salam nk tanya macamana cara pembelian. Saya nk kurma cina sekilo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, ouan blh ke www.alarif.com.my

      Sms@Whatsapp 0133978857
      Tetima kasih

      Delete
  25. Assalammualaikum tuan...tolong email.senarai produk & harga ke.email sya.. zairulh@gmail.com. Timasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk harga @& stok terkinu boleh ke www.alarif.com.my
      Terima kasih

      Delete
  26. Salam tuan, saya nak order dlm 5kg. Agak2 berapa ye, termasuk postage ke Kuching Sarawak. Tolong email saya zam2257@gmail.com

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Salam tuan, saya nak order buah tin 5kg

    ReplyDelete